Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Το επαναστατικό, σκεπτόμενο σύστημα τεντας  Dreambox σημαίνει σύστημα εξωτερικής σκίασης με απόλυτη προστασία του υφάσματος και του μηχανισμού, σχεδιασμένη να καλύπτει μικρές και και μεγάλες επιφάνειες, απο 2,5m έως και 7m πλάτος και από 1,5m έως 3,5m άνοιγμα.

H τεχνολογία των αυτοφερομενων βάσεων της τεντας κασετίνας  DREAMBOX δίνει την δυνατότητα προσθήκης επιπλέον δυο βραχιόνων με σκοπό το καλύτερο τέντωμα του υφάσματος της τέντας σε μεγαλύτερες επιφάνειες.

 

Οι βραχίονες της τεντας κασετινας που χρησιμοποιούνται είναι  Υπέρ Βαρέως Τύπου . Τα χυτά εξαρτήματα της κασετίνας είναι κατασκευασμένα από ειδικό κράμα αλουμινίου βάσει αυστηρών προδιαγραφών ενώ, τα εξαρτήματα Διέλασης Αλουμινίου  είναι πιστοποιημένα με ΙSO καθώς και η ποιότητα βαφής τους είναι σύμφωνα με τα διεθνή standards του οργανισμού Qualicoat.

 

Η τεντα κασετίνα dreambox διατίθεται σε βασικό χρωματισμό RAL 9010 λευκό.

Όλα τα μέρη αλουμινίου του συστήματος της τεντας σας  μπορούν να βαφούν  με ηλεκτροστατική βαφή σε οποιονδήποτε χρωματισμό   RAL   επιθυμείτε  .

Η τεντα κασετίνα dreambox περιλαμβάνει μηχανισμό moter  Somfy  Ασύρματο ή Ενσύρματο ανάλογα με την επιλογή  σας .

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε  αυτοματισμούς  Somfy  για την ασφαλέστερη λειτουργία της τεντας κασετίνας  σας , όπως αισθητήρα αέρα , αισθητήρα ήλιου & αισθητήρα βροχής .

 
Εμφάνιση 1 έως 5 (από 5 προϊόντα)
Αποτελέσματα: