Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 

ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

 

Η τέντα με βραχίονες( τέντα με αθέατους βραχίονες )είναι η πλέον ανερχόμενη και πιο διαδεδομένη στην ελληνική αγορά κατασκευή σκίασης.Η τέντα με βραχίονες μπορεί να συνδυάζει  εμφάνιση και λειτουργικότητα… στην τέντα με βραχίονες ενισχύουμε την κατασκευή της προσθέτοντας υπέρ βαρέως τύπου βραχίονες επιτυγχάνοντας έτσι υψηλή ανθεκτικότητα  της τέντας σας σε καιρικά φαινόμενα και την μεγαλύτερη ασφάλεια της. Η τέντα με βραχίονες μπορεί να λειτουργεί  το ίδιο άψογα καλά σε όποιο σημείο της προβολής της την έχετε και όταν μαζευτεί αφήνει την θεά του χώρου σας χωρίς κανένα απολύτως  εμπόδιο μπροστά στα μάτια σας.

Οι τέντες με βραχίονες μπορούν και συνδυάζονται εύκολα με αυτοματισμούς (μοτέρ ασύρματα και ενσύρματα “Somfy” Γαλλικής κατασκευής - αισθητήρες αέρα – ήλιου - βροχής) για την ορθότερη λειτουργιά και προστασία της τεντας  σας από τα διάφορα καιρικά φαινόμενα .

Η τέντες με βραχίονες που σας προτείνουμε συνδυάζουν  άριστα τη σχέση   ποιότητας – τιμής – κατασκευής  .

 

Όλα τα μέρη αλουμινίου της τεντας σας μπορούν να βαφούν  με ηλεκτροστατική βαφή σε οποιονδήποτε χρωματισμό   RAL   επιθυμείτε  .