Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
 

ΠΕΡΓΚΟΛΑ ALPHA PERGOSYSTEM - PERGOLA FALLS

Κατασκευαστής: ALPHA

Μη Διαθέσιμο

 

 

Pergosystem Alpha - Σύστημα Πέργκολας.

Το σύστημα πέργκολας PERGOSYSTEM ALPHA είναι μια ανοιγοκλεινόμενη τέντα η οποία ανοίγει σε μερικά λεπτά προστατεύοντας το χώρο τον οποίο καλύπτει από όλες τις καιρικές συνθήκες. Τοποθετείται εύκολα απ'αρχής ή σε είδη υπάρχουσες κατασκευές, επιτρέποντας ακόμα και την κάλυψη χώρων με ασυνήθιστες διαστάσεις ή σχήματα (τραπεζοειδή , ρομβοειδή , γωνίες). Σχεδιασμένο για να προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, το σύστημα προστατεύει επίσης από τη βροχή και τον άνεμο εξαιτίας του ειδικά στιλβωμένου πλαστικού πανιού του, επιτρέποντας στο νερό της βροχής, να κυλά επάνω του χωρίς να λιμνάζει.

Το σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί από τεχνικής και αισθητικής πλευράς σε υπάρχουσες κατασκευές χωρίς να προσβάλλει την αρχιτεκτονική τους. Επίσης η κατασκευή του μπορεί να γίνει σε στυλ Roman γι' αυτούς που προτιμούν μια high-tech διακόσμηση του χώρου, όταν δεν ενδιαφέρει η προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Είναι ιδανικό για χώρους ανοικτούς στο κοινό (ξενοδοχεία, εστιατόρια, roof gardens, loft κ.τ.λ.) προστατεύοντάς τους απόλυτα από όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η μέγιστη καλυπτόμενη επιφάνεια   για την περγκολα  μπορεί να είναι 13μ x 7μ με μονοκόμματο ύφασμα. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή είναι blackout PVC, άκαυστο (class 2) με εσωτερικό φίλμ που απωθεί τις ακτίνες του ήλιου και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Παρέχεται σε δύο χρώματα κρεμ και λευκό. Η αντοχή του συστήματος στον αέρα είναι 80 Km και έχει δοκιμαστεί σε 5000 κλεισίματα και ανοίγματα που σημαίνει περίπου 15 χρόνια λειτουργίας. Δεν απαιτείται κλίση μεγαλύτερη του 15% σε κατέβασμα 7 μέτρων. (Σε πολλές περιπτώσεις μικρών κατεβασμάτων δε χρειάζεται καθόλου κλίση!).