Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

 Επισκευή σε παλιες τέντες .

 

Οι τέντες έπειτα από αρκετά χρονια μπορεί να παρουσιάσουν σημάδια φυσικής φθοράς στην επιφάνεια του υφάσματος και συγκεκριμένα στις ραφές (γαζιά). Για το λογο αυτό θα πρέπει να σας επισκεφτεί ο τεχνικος μας στο σπίτι για να διαπιστώσει εάν το  πανί της τέντας σας είναι σε καλή κατάσταση (να μην έχει καεί δηλαδή η ύφανση του από τον ήλιο ) ώστε να το αφαιρέσει και να ξανά ραφουν όλα τα γαζιά από την αρχή , για να δώσουμε στο ύφασμα της τέντας σας επέκταση της διάρκειας ζωής  της .

Ενισχύουμε λοιπόν τις αντοχές τις ενάντια στις καιρικές συνθήκες που την ταλαιπωρούν.

Στην περίπτωση οπου η ύφανση του πανιού της τέντας σας διαπιστωθεί ότι δεν αντέχει ράψιμο στα γαζιά (δηλ. δεν είχε αντοχή στο να παραμείνει η κλωστή στο ύφασμα της τέντας – «καμένο» ) , πρέπει να αντικατασταθεί το τεντοπανο σας με καινούριο αν έχουν περασει πολλά χρονια.

 

Πλύσιμο υφάσματος τέντας

Πρωτου δοθεί η τέντα σας για επισκευή στα γαζιά , θα πρέπει πρώτα να πλυθεί. Αυτό συμβαίνει διότι μπορεί να έχει στην επιφάνεια της ρύπους από κουτσουλιές πουλιών , κάτι που θα δυσχαιρανει την επισκευή του υφάσματος από τα μηχανήματα ραφής .

Το πλυσιμο του υφάσματος της τέντας σας γίνεται από ειδικο μηχάνημα χρησιμοποιείται ήπιο ειδικο καθαριστικο , ώστε να μην χαλάσουν  οι επίστρωσεις  της.

 

Συντήρηση

Μαζί με κάθε επισκευή υφάσματος η εταιρεία μας σας παρέχει δωρεάν την συντήρηση της υπάρχουσας κατασκευής της τέντας  σας…Αξίας 27,00 € .

 

Αντικατάσταση εξαρτημάτων

Βραχίονες , αντίβαρα , μηχανισμοί ,ταπες,ραουλα ,γατζους ,μανιβέλες κ.τ.λ.